Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Søknadsskriveseminar

1. februar 2019 kl. 11:0016:00

Gratis

Planlegger du og kollegaene dine å søke POLYFON om støtte til et forskingsprosjekt? Neste utlysing for POLYFON såkornmidler for forskingsprosjekt blir våren 2019, med søknadsfrist 1. mars. POLYFON inviterer til gratis søknadsskriveseminar for musikkterapeuter og aktuelle brukere og profesjonsutøvere som er involvert i prosjektutvikling i POLYFON.

Tid: Fredag 1. februar 2019 kl. 11.00-16.00, med felles lunsj fra 12.00-12.30.
Sted: C.G Sundts hus, møterommet i underetasjen. Adresse: Muséplass 1 (men inngang fra Professor Kaysers gate)

Seminarholdere: Claire Ghetti, Viggo Krüger og Brynjulf Stige

Seminaret vil ha en interaktiv arbeidsform, med foredrag, presentasjoner, øvelser, diskusjon og erfaringsutveksling. Vi legger opp til at både nye og tidligere deltakere skal få utbytte av dette seminaret; det blir tips til den som tenker på å søke for første gang såvel som veiledning og råd til de som er midt oppe i en skriveprosess.

For dem som ikke deltok på forrige søknadsskriveseminar, vil vi ha samme informasjonsbolk som sist, fra kl. 11-12. Så blir det felles lunsj, før vi går videre med ei økt der det både vil bli gruppearbeid og tilbakemeldinger på skisser i plenum. De som har deltatt før, kan komme til lunsj.

Vi oppfordrer alle til å ta med seg en eller flere prosjektideer som de kan dele og diskutere. De som ønsker litt grundigere råd og innspill, kan sende inn utkast til en søknad når de melder seg på. Krav til søknader går fram av tidligere utlysinger, se: https://gamut.w.uib.no/polyfon/utlysing-av-polyfon-prosjektmidlar/

Påmelding innen onsdag 25. januar: https://uni.no/machform-helse/view.php?id=13549

Skisse/utkast til søknad sendes til liv.qvale@uib.no.

Detaljer

Dato:
1. februar 2019
Tid
11:00–16:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
www.gamut.no

Sted

C.G. Sundts hus, Muséplass 1 (inngang fra Professor Kaysers gate)
Muséplass 1
Bergen, Norge

Arrangør

POLYFON
Epost:
polyfon@uib.no
Hjemmeside:
www.gamut.no